آمیلوپلاست سیب زمینی

 

آمیلوپلاست‌ها (به انگلیسی: Amyloplasts) اندامک‌های بدون رنگدانه‌ای هستند که در برخی از سلول‌های گیاهی یافت می‌شوند. این اندامک‌ها وظیفهٔ سنتز و ذخیره‌سازی نشاسته را از طریق بسپارش گلوکز برعهده دارند. آمیلوپلاست‌ها همچنین، در زمانی که گیاه نیاز به انرژی دارد، توانایی تبدیل این نشاسته را به قند دارند. بسیاری از آمیلوپلاست‌ها را می‌توان در میوه‌ها و در بافت‌های ذخیره‌سازی زیرزمینی گیاهان، مانند سلول‌های سیب زمینی یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

I'm not a spammer This plugin created by memory cards